The Presentable Disinclination - Making Aliya Taste Better.

Dags för semester

Ja nu när alla pratar om semester så är det lite svårt att veta vad man ska hitta på, det kan ibland bli så att man inte vet vad man ska hitta på och vad man ska göra. Det tycks som om alla redan har hittat på massor med planer och själv så kanske man inte har kommit på vad det är man vill göra.
Men det finns en hel del saker som man kan göra om man bara tänker efter lite och det är ju kul att det finns så mycket möjligheter att göra roliga saker. Ja det vill vi ju alla och det är ju toppen att att det finns så mycket att välja på, att man har många saker som man vill göra.

Om man blir ett gäng

Det är ju kul att vara ett gäng och hitta på saker tillsammans, det finns ju så mycket som man ska göra och det finns många saker som man kan göra tillsammans med flera av ens vänner.
Något som skulle vara kul är att hyra buss i göteborg och ta med sig alla sina vänner och försöka hitta något härligt ställe att åka till. Det finns ju så många bra och fina ställen att åka till som är så vackra och har man en buss så kannan ju åka vart man vill och ha lite kul med sina vänner. Så det kan ju vara ett tips om man inte har bestämt sig än för vad det är man vill göra, att hyra en buss med sina vänner kan ju vara ett förslag som man kan göra och hitta på tillsammans. Och så kan man åka till dom platser som man vill och ha det underbart och bara ta det lugnt och ha det gött tillsammans. Det låter väl som en härlig semester tycker jag.