The Presentable Disinclination - Making Aliya Taste Better.

Trevligt att vara tillsammans

När man ska på semester så finns det olika typer av semestrar som man kan göra, det kan vara att åka på charter eller det kan vara att bila genom europa eller det kan vara att campa i Sverige med mera. Ja det finns ju hur mycket som helst som man kan hitta på och som skulle vara kul att göra. Och det är ju bra att man har semester varje år så att man kan hitta på lite olika saker som man önskar se och göra.

Bra med variation

Ja det är ju härligt att det finns så mycket att välja på och att man kan variera så mycket. Ja det är något som är väldigt kul och det gör att det aldrig behöver bli tråkigt utan att man hela tiden upptäcker nya roliga saker att göra och se.
Något som man kan göra om man vill vara ett gäng och man kanske vill se Europa tillsammans är att man kan hyra buss i Malmö och sen därifrån så kan man bussa ner hela vägen ner till Italien eller Spanien. Ja det finns så otroligt många alternativ och det finns så mycket kul som man kan tänkas göra. Det är underbart att man kan hitta på så mycket skoj, det gäller att komma överens om vad man vill göra och vad det är som ska hittas på, ja det är något som man vill göra och hitta på tillsammans.
Jag skulle gärna bila igenom europa och se lite allt möjligt och kunna stanna till där man har lust och så vidare, det är verkligen härligt och det blir väldigt varierande och det är ju underbart när det är så.
Ja det finns så mycket som man kan göra och hitta på och det är underbart när det är på det viset och man vill se mycket.