The Presentable Disinclination - Making Aliya Taste Better.

Smidigt och bra

Det är skönt att kunna läka bort saker så att man inte behöver göra allt själv. Vissa har lättare för det än andra, Vissa har ett väldigt stort kontroll behov vilket gör det väldigt svårt för dom att delegera bort arbete. På både gott och ont, det är ju bra på så sätt att man är duktig på det man gör och att man är noggrann man vill att det ska bli så bra som möjligt.
Men det är negativt på ett annat sätt, att man har svårt att delegera gör det svårare att koppla av. Det är lätt att man tar på stig för mycket vilket kan göra att man blir för stressad.

Det är en konst

Ja det är en konst att kunna delegera och det är bra om man kan jobba på det om det är så att man har svår för det. Och det är för att man ska håll i längden att det ska fungera länge utan att man bränner ut sig på vägen.
Så om man har saker man måste få gjort på jobbet, se över vad kan man ge till någon annan? Vilket företag kan vi anlita att göra det åt oss. Som till exempel om det är så att man vill satsa på att marknadsföra sig och om man känner att man inte har tid för det. Försök leja bort det, till till exempel smarter marketing som jobbar med det.

Ja om man jobbar på det sättet så blir det automatiskt lättare och man tar inte på sig allt. Att lära sig konsten att delegera är något som alla vinner på så man gör väl i att försöka göra det så att man mår bra och att man håller en lång tid. För det är alldeles för många som bränner ut sig och det är inget man vill.